Project manager
Omschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een project maar vooral bezig met het verbeteren en implementeren van nieuwe processen in jouw project.
Jouw doel is het continu verbeteren van de project resultaten naast een transparante communicatie lijn houden met de opdrachtgever.
Je bent veel bezig met het analyseren van resultaten op zowel project als medewerker niveau om hier het beste op te kunnen acteren.
Affiniteit met telemarketing is een must naast een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen.
Je bent een people manager maar ook strak sturende op de cijfers.

Wie ben jij?

Om succesvol te worden beschik je over zeer goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je werkt gestructureerd, energieke en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.Je bent niet bank om je mouwen op te stropen om zelfde werkvloer op te gaan en te laten zien hoe het moet.

Tevens beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau;
  • Commerciële instelling
  • Minimaal 3 jaar ervaring  binnen een commerciële organisatie;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van coachen & leidinggeven;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.

Wat krijg je er voor terug?

We bieden je een boeiende werkomgeving, leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt in een dynamische en snel veranderende organisatie te werken. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien. 

Interesse?

Solliciteer dan als Project Manager via deze website. Als je cv aansluit op het functieprofiel dan word je gebeld door onze recruiter voor een telefonische kennismaking samen met jou te kijken naar de mogelijkheden voor een carrière binnen We Say So Contact Centers. Vragen?
Bel met recruitment 070-7520955.Gegarandeerd altijd werk!
Durf jij de uitdaging aan?!